Project In balans: voortgang

Project In balans houdt in, dat ik vanaf september 2014 minimaal één kilo per maand kwijt raak. Dit doe ik door drie gezonde maaltijden per dag te eten en maximaal twee fruit- of groente snacks tussendoor eet. Ik drink wat meer water, geen alcohol en mag in principe alles eten, zo lang ik mijn doel maar bereik. Elke eerste van de maand deel ik mijn ervaringen en doe ik een update over de voortgang.

Daarbij kijk in naar de beweegredenen achter het succes of het gebrek aan succes. Wat weerhoudt me er van om mijn doelen te behalen? Wat speelt er zich af? Wat gebeurt er en hoe ga ik er mee om?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s